-50%
Akció!

SZAKÁLL KIEGÉSZÍTŐ KÉSZLET

 

Viseld magabiztosan a szakállad!

A foltos szakállad sérti az önérzeted? Töltsd fel ezzel a kiegészítő készlettel! Kitölti a foltokat a bajszodon, szakálladon és szemöldöködön, hogy te sokkal magabiztosabb légy. A ceruza négyágú mikro villaszerű hegyeket használ, hogy hajszerű vonásokat adjon, melyek kitűnően kitöltik a foltokat. Puha sörtéjű kefével is rendelkezik, hogy sokkal természetesebb megjelenést adjon.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NINCS TÖBB TAPASZ

Feltölti a szakállad, bajszod vagy szemöldököd, hogy te magabiztosabb légy a megjelenésedben.

PUHA SÖRTÉJŰ KEFE

Puha sörtéjű kefével érkezik, mely gyengéd a bőrrel. Fésüld át a feltöltött részeket a még természetesebb kinézetért. Négyágú mikro villaszerű hegyek, melyek élethű hajszerű vonásokkal töltik fel a foltokat.

HOSSZAN TARTÓ VISELET

Izzadásálló és vízálló, minimális fakulással vagy elkenődéssel. Izzadásálló, vízálló és biztonságos minden bőrtípusra.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.