-50%
Akció!

SZAKÁLL FELTÖLTŐ CERUZA

 

Viseld magabiztosan a szakállad!

Az egyenetlen szakáll önbizalom hiányt okoz? Töltsd fel megfelelőképpen ezzel a Szakáll Feltöltő Ceruzával! Kitölti a hiányosságokat a bajuszodban, szakálladban és a szemöldökben így sokkal magabiztosabb lehetsz ezáltal. A ceruza egy négyágú villa hegyet használ, hogy hajszerű ecsetvonásokkal töltse fel a szakállad. A csomag egy puha sörtés kefét is tartalmaz, mellyel sokkal természetesebb kinézetet varázsolhatsz magadnak. Izzadság ellenálló, vízálló és minden bőrtípusra biztonságos.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
beard-pen - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NINCS TÖBB FOLT

Kitölti a bajszodban, szakálladban vagy szemöldöködben található foltokat így sokkal magabiztosabb lehetsz.

VILLAHEGY TÍPUSÚ

Négyágú villa hegyet használt, mellyel valósághű hajszálakat varázsolhatsz.

PUHA SÖRTÉJŰ KEFE

Egy puha sörtéjű kefét is tartalmaz, mely gyengéd a bőrrel. A még természetesebb hatás érdekében fésüld át a feltöltött helyeket.

HOSSZAN TARTÓ HATÁS

Izzadság ellenálló és vízálló, minimálisan halványul és kenődik.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.