-50%
Akció!

SZABÁLYOZHATÓ ÁGYKERET RÁZKÓDÁSGÁTLÓ ESZKÖZ

 

Ez a Szabályozható Ágykeret Rázkódásgátló eszköz számos helyen használható ahol a gravitáció központja instabil vagy könnyen meginog a tárgy. Ilyenek például az ágyak, szekrények, székek, kanapék és egyéb tárgyak, melyek a közvetlenül a fal mellett helyezkednek el. Mérd le a távolságot az ingatag bútordarab és a fal között, majd válaszd ki a számodra megfelelő méretet a Szabályozható Ágykeret Rázkódásgátló Eszközből és tartsd helyükön a tárgyakat.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
anti-shake - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

JAVÍTS AZ ALVÁS MINŐSÉGÉN

Ha eddig azt gondoltad, hogy a mozgó ágy nincs hatással az alvásodra, akkor jobb ha ezt átgondolod! Valójában, megfelelő támaszték nélkül az ágy ingatag lehet miközben te pihenni próbálsz! Mi kipróbáltuk!

FALVÉDELEM

Az EVA bevonat hatékonyan csökkenti a zajokat és megvédi a falaidat a károsodástól. Megelőzi, hogy az ágykeret ingatag legyen és a falnak súrlódjon.

KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

Ezek a menetes támasztékok a helyükre csavarozva percek alatt átalakíthatják az ágykeretet, stabilabbá tehetik az ágyat.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.