-46%
Akció!

SÚROLÓ FÚRÓ KEFE SZETT

A következő szintre emeli a takarítást!

A kézi súrolás időigényes és nehéz munka és nem hatékony a kemény piszok és a foltok eltávolításában. Ez a LEGÚJABB SÚROLÓ FÚRÓ KEFE SZETT tökéletes megoldás az otthon tisztítására, minimális erőfeszítéssel.

Ár: 13.990Ft Akciós ár 7.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
scrub-set - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.240Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.490Ft/db
-0%
2x 5.240Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HÁROM KEFÉBŐL ÁLLÓ KÉSZLET

A Legújabb Súrolófúró kefe szett egy 3, profi minőségű keféből álló készlet, melyek könnyen felszerelhetőek bármilyen vezeték nélküli fúróra, a gyors, foltmentes tisztítás érdekében. 

 4 INCH-ES KEFE – a legkíméletesebb és a legjobb választás a fürdőkádak, zuhanyzó ajtók, kárpitok és nagyobb felületek tisztítására, mint például a zuhanyzókabinok ajtaja. 
3.5 INCH-ES BRUSH – közepes merevség, ideális a piszkos munkalapok, mosogatókagylók, padlószőnyegek, autó kerékperemek, stb. tisztítására.  
2 INCH-ES BRUSH – a legmerevebb kefe a kemény tisztító munkákhoz, mint például a fürdőszobai csempe habarcs, a fazekak és serpenyők erős piszka, teraszlapok, fém kapuk tisztítására.

 

MEGFELELŐ BÁRMILYEN TISZTÍTÓ MUNKÁRA

Ezek a nylon sörték nem karcolnak és használhatóak fürdőkádak, mosogatókagylók, toalettek, padlólemezek, üvegszálas zuhanyzókabinok, csempék, szappantartók, lámpatestek, edények, szőnyegek, autó ülések és porcelán felületeken.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.