-50%
Akció!

SÜRGŐSSÉGI FOLTTISZTÍTÓ

 

Titkos folttisztító az összes makacs folt eltávolítására!

Környezetbarát formula, mely biológiailag lebomló, nem mérgező és nem tartalmaz klórt vagy foszfátokat. Nem kell sikálnod, elegendő egyetlen csepp…Nem tesz kárt az anyagokba. A fehér ruhák és cipők könnyen megsárgulnak és nehéz őket megtisztítani s mindig újakat kell vásárolnunk. Nos, többé már nem! Ez a Ruha folttisztító, bármilyen foltot eltávolít a ruháidból, cipőidből, de a padlóról is, tisztán őrzi meg őket, akárcsak újak lennének.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AZONNALI EREDMÉNYEK

Azonnali, illatmentes folttisztító. Eltávolítja a makacs zsírt, piszkot és foltokat a ruhákból, szőnyegből, anyagokból és így tovább. Nem szükséges öblítés, porszívózás vagy várakozás az eredményekre. A foltok a szemeid előtt tűnnek el. Lenyűgöző felületaktív anyag.

BIZTONSÁGOS, ERŐS & GYORS

Villámgyors hatása eltünteti a foltokat a ruhákból, szőnyegből, auto & bútor kárpitból és így tovább. 100%-ban biológiailag lebomló pH semleges formula, mely kíméletlen a foltokkal de gyengéd a bőrrel és a ruhadarabokkal.

TÖKÉLETES BÁRMILYEN FOLT ELTÁVOLÍTÁSÁRA

Univerzális folttisztító mely kimagaslóan hatékony minden típusú friss vagy már megszáradt folt esetén. Organikus és nem organikus foltok esetén is hatékony.

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Kitűnő rozsdafoltok, vízfoltok, makulafoltok, földnyomok vagy egyéb fémes foltok, anyagokon lévő pigment foltok eltávolítására. Varázsold vadonatújjá ruhadarabjaid.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.