-50%
Akció!

SÜLTKRUMPLI TARTÓ KEHELY

 

Töltsd fel, hogy kényelmesen élvezd a sültkrumpli adagod!

Ezzel a sültkrumpli tartó kehellyel kényelmesen és szórakoztató módon tálalhatod az ételt! Két tároló részének köszönhetően az egyiket sültkrumplival míg a másik ketchuppal vagy a kedvenc italoddal töltheted fel. Strapabíró de mégis nagyon könnyű, szórakoztatóvá teszi a mártogatást! Tökéletes partik, TV nézés vagy nassolás alkalmával. Az eltávolítható mártogatós tároló rész könnyen tisztíthatóvá teszi a kiegészítőt. Zöldségekhez, perechez, kenyér rudacskákhoz vagy egyéb nassolni valókhoz is alkalmas!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

2 AZ 1-BEN MÁRTOGATÓS KEHELY

Két tároló résszel rendelkezik, egy a sültkrumpli számára, a másik pedig ketchup vagy a kedvenc italod számára. Könnyen megtartható és szórakoztatóvá teszi a sültkrumpli evést és a mártogatást!

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Tökéletes partik, TV nézés vagy nassolás alkalmával. Sült hal és chips, burgonya szirom, párolt zöldségek, savanyúság, hagymakarikák és egyéb nassolni valók számára is tökéletes.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Mosogatógép biztos, az eltávolítható mártogatós résznek köszönhetően pillanatok alatt elmosható.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.