-50%
Akció!

SOLUTION FLUXUSMAGÚ HEGESZTŐPÁLCÁK

 

A Solution Hegesztőpálcák minden részét arra tervezték, hogy a teljesítmény érdekében a világ legjobb legyen az alumínium és egyéb színesfém anyagok javításában. Korábbi tapasztalatától függetlenül bárki meg tudja hegeszteni az alumíniumot drága berendezések, például hegesztőgépek nélkül. Csak egy egyszerű propánfáklyára és néhány könnyű hegesztőpálcára van szüksége.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
welding-rods - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

EXTRÉM TELJESÍTMÉNY

A Solution hegesztőpálcákat úgy tervezték, hogy könnyen áramolhassanak nagyon alacsony üzemi hőmérsékleten, így biztosítva a projekt gyors elvégzését minimális késés nélkül.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Korábbi tapasztalatától függetlenül bárki meg tudja hegeszteni az alumíniumot drága berendezések, például hegesztőgépek nélkül. Csak egy egyszerű propánfáklyára és néhány könnyű hegesztőpálcára van szüksége.

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

A könnyen olvadó hegesztőpálcák kiváló minőségű speciális rudak, amelyeket elsősorban alumínium és alumíniumötvözetek hegesztésére / forrasztására használnak. Ugyanakkor felhasználhatók nem rozsdamentes acélon kívüli színesfémek kemény hegesztésére is. Az alkalmazási területek között szerepelnek a rakterek, a rámpák, a dokkok, a gyémántlemezek, az öntözővezetékek, a motorblokkot, a sebességváltók stb.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.