-50%
Akció!

SECURE STICH VARRÓ MEGOLDÓ KÉSZLET

 

A Secure Stitch folyékony varróoldat villámgyorsan helyrehozza a szakadásokat, gyorsan és könnyen kijavítja a lyukakat és a ruhákat. A Secure Stitch folyékony varrási megoldás ultrarugalmas olvadószer, amely összeköti a szálakat és áttetszően szárad! Sok felhasználási lehetősége van – gyorsan megjavíthatja a szakadásokat, szegélynadrágokat, javíthatja a szakadt kárpitokat, ragasztótapaszokat és kitűzőket. Tökéletes kézműves eszköz! Mosó- és szárítóbiztos kötést hoz létre, amely a finom csipkétől a tartós bőrig terjedő anyagokon működik. Se tű, se cérna, se probléma! Pénzt és időt takaríthat meg a Secure Stitch szövetből készült, 7 darabos készlettel!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
sew-glue - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NINCS TŰ, NINCS CÉRNA

A gyors és egyszerű varrás alternatívája a tű és cérna kiküszöbölésével! Tökéletes készlet minden folyékony varráshoz! Nem nyúlik amikor alkalmazza! Nem ragad a bőréhez!

KÖNNYŰ ALKALMAZÁS

2 applikátor palackot és 1 szilikon applikátort tartalmaz a pontos alkalmazás érdekében! Használja különféle anyagokon és szöveteken! 1 üveg All Fabric oldattal és 1 szintetikus szövettel érkezik, mindkét palack tölcséres tetejű!

MOSHATÓ ÉS RUGALMAS

Tiszta, színtelen, rugalmas, tartós, mosó- és szárítóbiztos kötést hoz létre, amely kiválóan alkalmas pamut, farmer, nemez, polár, bőr, velúr, poliészter, műselyem, szálak, bársony, szövetek és sok más egyébhez! Tökéletes átalakításhoz, javításhoz és szegéshez.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.