-50%
Akció!

SAKER KONTÚRMÉRŐ PROFIL ESZKÖZ

 

Erős, jól felépített és könnyen használható!

A Saker Kontúrmérő bármilyen formát megduplázhat pillanatok alatt. Ez a profil kontúrmérő azonnali sablont hoz létre ívelt és különös alakú profilokról, könnyen és egyszerűen. Sosem kell többé papírra vagy kartonra vidd a profilokat. A kontúrmérő egyszerűvé varázsolja a mérést és a vágást.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZABÁLYOZHATÓ

Eszköz van erre a termék csomagolásában. Szabályozd a megfelelő vastagságot.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A Saker kontúrmérő kiváló minőségű ABS műanyagból és fémből készült, nagyon erős, rozsdamentes és tartós.

RÖGZÍTÉS

Amint körvonalazódott a tárgy, rögzítsd a kontúrmérő fogát egyetlen pontban, hogy tökéletes vonalakat kapj minden alkalommal.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Megfelelő csempe, lamináltok, kárpitok, méretfelmérések, szegélyek, anyagok, faanyagok és különböző stíldíszítések esetén. Ideális szabálytalan formák és kontúrok másolására, ideális különös alakú sarkok megfelelő mintavágására.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.