-50%
Akció!

SAKER AKASZTÓ & SZINTEZŐ ESZKÖZ

 

ÍGY A KÉP FELAKASZTÁSA SOKKAL EGYSZERŰBB!

A Saker Kép felakasztó készlet egy akasztó és szintező eszköz, mely minden kiegészítővel és segédanyaggal érkezik, melyekre szükséged van a keretezett képek felakasztásánál. Két részből áll. Akasztó és szintező eszköz (a fekete) és az alsó rész pedig az alkatrész tartály. A jó hír, hogy a két rész rögzül egymáshoz így minden kéz alatt van egyetlen készletben.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Könnyen használható, időt takarít meg, kíméli a falakat & stressz mentes, pillanatok alatt tökéletes helyre kerülnek fel a képek.

AKASZTÁS

Ez a marker (gomb) rendszer pontosan és tökéletesen jelöli meg a falon a helyet ahová a szögeket kell beverni.

EGYEDI FORMATERVEZÉS

Pontosan felakasztható vele a drót képkeretes vagy fűrészfogú képkeretes kép, nulla méréssel. Ez az egyedi pozicionáló rendszer pontosan és tökéletesen jelöli meg a falon a helyet ahová a szögeket kell beverni.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.