-50%
Akció!

RUGALMAS FÚRÓFEJ MEGHOSSZABÍTÁS

 

Hadd, hogy a fúród dolgozzon – még a legkisebb helyeken is!

Könnyen hajlik és elfordul, hogy még a legkeskenyebb helyekre is beférjen. Mindazonáltal erősen és határozottan meg tudod tartani míg a belső forgó mechanizmus forog!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
flex-drill - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMASSÁG

A 30 cm-es rugalmas fúrófej meghosszabbítás meghajlik és forog még a legszűkebb helyeken is.

 BIZTONSÁG

A rugalmas fúrófej meghosszabbítás védőlapja megvédi a kezeidet míg a belső tengely szabadon forog.

TOVÁBBI FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGE

A rugalmas fúrófej meghosszabbítás fontos eszköz a karbantartásban és javításban, beleértve a számítógép alkatrészeket, bútorokat, elektronikus eszközöket, stb.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A fúrófej meghosszabbítás kiváló minőségű szénacélból készült, mely praktikus és tartós. A 6.35 mm-es hatlapú tartó jól illeszkedik a fúráshoz. A fúrófej tökéletesen illeszkedik normál kézi és elektromos fúrókhoz.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.