-50%
Akció!

ROZSDAMENTES ACÉL, KÉZI GYÜMÖLCSFACSARÓ

 

Préselj friss, ízletes gyümölcslevet pillanatok alatt, ezzel a rozsdamentes acél, kézi gyümölcsfacsaróval!

Ez a gyümölcsfacsaró törhetetlen és nem fog berozsdásodni vagy meghajolni. Kevesebb, mint egy perc alatt képes megtölteni egy egész poharat gyümölcslével (elegendő gyümölccsel megtölthető) a hosszú fogantyújának köszönhetően, mely lehetővé teszi számodra, hogy sokkal jobban kifacsard a gyümölcsöket. A facsaró nagy méretei lehetővé teszik, hogy még a nagyobb citrom vagy narancs is gond nélkül beleférjen.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A V-alakú kimenetel könnyűvé teszi, hogy a gyümölcslé pohárba vagy egyéb tároló edénybe folyjék. A sima fogantyú kényelmes és stabil fogást biztosít a könnyű működtetésre és szorításra.

NAGY ŰRTARTALMÚ TÁL

Képes megbirkózni egy egész citrommal; nem szükséges a gyümölcsöket félbe vágnod! Csak tedd a gyümölcsöket a tálba és nyomd le.

 

MAXIMÁLIS GYÜMÖLCSLÉ

Adj hatékonyságot a gyümölcsfacsarás folyamatának. Ergonomikus, felsőfokú facsarás maximális gyümölcslével. Kényelmes  a bárokban, kávézókban és smoothie standoknál.

TARTÓS ÉS EGÉSZSÉGES

A kézi gyümölcsfacsaró kiváló minőségű rozsdamentes acélból és alumínium ötvözetből készült krómozással. Korrózió ellenálló és biztonságos az ételek szempontjából.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.