-53%
Akció!

ROVAR MEGELŐZŐ ÜVEGJAVÍTÓ KÉSZLET

Ezt a varázslatos Üvegjavító készletet dobtuk a piacra, hogy azonnal megoldjuk a problémáidat.

Ez a termék az üvegjavításra lett tervezve. Ez a készlet sokkal tovább marad az üveg felületén, mint bármelyik más üvegjavító készlet. A készletünk rengeteg pénzt takarít meg számodra, melyet az ajtók vagy ablakok üvegeinek a javítására költenél. A problémákat azonnal megoldja.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
insect-screen - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Lyukakat és szakadásokat állít helyre az ablaküvegen, az ajtóüvegen, a sátor hálón és továbbiakon, bármilyen sürgős esetre megfelelő, amikor úton vagy vagy kinn a vadonban.

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

Ezen üvegjavító készlet használata rendkívül egyszerű. Tisztítsd meg a javítani kívánt felületet. Vágj le egy darabot a ragasztószalagból (ha a darabos ragasztószalag készletet választod, akkor nem kell elvágnod), távolítsd el a hátsó kioldó alátétet és ragaszd az érintett felületre.

VÁSÁROLJ EGY CSOMÓ TERMÉKET OLCSÓN

Méret:Tekercsek:5cm*2m;Darabok:10cm*10cm.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.