-52%
Akció!

Ragasztó mentes lábujj köröm tapasz

Nincs több fájdalmas benövés és csúnya körmök!
Soha többé nem kell megtapasztalnod a benőtt köröm kellemetlenségeit! Szabadulj meg a csúnya és fájdalmas benőtt lábujj körömtől mindörökre, ezzel a ragasztó mentes lábujj köröm tapasszal

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Ez a tartós és szivós tapasz természetes módon egyenesíti ki a lábujj köröm növését már a felhelyezést követően, helyrehozván a túlzottan görbe köröm növést! Szüntesd meg a fájdalmat! Nem csak hogy kijavítja a köröm elváltozásokat, de ugyanakkor meg is előzi a visszatérését!

EGÉSZSÉGESEN TARTJA A KÖRMÖKET ÉS MEGSZÜNTETI A FÁJDALMAT: Ahogyan nő a köröm, hajlamos befelé hajlani, és ezek a lábujj köröm helyreállító tapaszok gondját viseli a körmeidnek és megakadályozza, hogy befelé nőjenek és megszabadít a fájdalomtól. A helyreállítás fájdalom mentes és több hétig tart.

NAGYSZERŰ GONDOSKODÁS A KÖRMEID SZÁMÁRA: A labujj köröm helyreállító fogantyú mechanizmussal működik, hogy megváltoztassa a köröm növekedési szögét, nagyszerű gondoskodást biztosít a körmeid számára és egészségessé tesz.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.