-50%
Akció!

RAGASZTÓ MENTES AJTÓ ÜTKÖZŐ CSÍKOK

 

Univerzális minden autótípushoz. Egyszerűen csak el kell vágni és feltenni az autó sarkaira így maximális védelmet nyújt. Megvédi a festést az ajtó széleinél, megelőzi a karcokat, ütéseket, stb. Használható a már meglévő karcok elfedésére. Nem fog leválni az évszakok alatt és újrahasználható többszöri alkalommal.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
door-protector - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIVÁLÓ SZIGETELÉS

Kiválóan szigetel, vízálló és csökkenti a zajokat. Hatékonyan védi az ajtó széleit a karcoktól. Egyszerű formatervezés és könnyű használat, ragasztó nélkül.

RUGALMAS

Rugalmas U alakja a legtöbb autótípushoz megfelel. Tartós és rugalmas PVC anyagból készült.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.