-46%
Akció!

RAGASZTÓ FRANCIA KÖRÖM VÉG KÉSZLET

A francia köröm legkönnyebb módja valaha!

Ez a ragasztó francia köröm vég készlet egy csináld magad készlet, mely tökéletes, hosszan tartó, szalon minőségű francia manikűrt biztosít, időpont foglalás nélkül. Azonnal hosszabbít, erősít és formáz, francia körmöket épít és profi eredményekkel jár. Könnyen felvihető, egyszerűen csak vágd le a kívánt méretre és fesd be a személyre szabott mintára.

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
nail tips - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Egyszerűen csak ragaszd fel a végeket ragasztóval és nyomd rá a saját körmeidre, hogy megalkosd a tökéletes, hosszan tartó és szalon minőségű francia manikűrt, pillanatok alatt, drága körmös időpontok nélkül. 

HOSSZAN TARTÓ VÉGEREDMÉNY

Szuper erős és töredezés mentés akár 3 hétig, a legjobb manikűr élmény érdekében.

TÖKÉLETES ALKALMASSÁG

10 különböző méretben érhető el, így illeszkedik minden típusú körömhöz. Ideális gél, akrill vagy üvegszálas használatra.

HOGYAN HASZNÁLD:

  1. Vidd fel a ragasztót a végre, ahol a körmeiddel fog érintkezni.
  2. Ugyanígy, a saját körmeidre is vigyél fel ragasztót.
  3. Tartsd lenyomva a véget, 5-10 másodpercig.
  4. Vágd le a véget és reszeld meg gyengéden.
  5. Vigyél fel egy fényréteget a legjobb eredmények érdekében.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.