-50%
Akció!

PROFI GÉRVÁGÓ SZÖGMÉRŐ

 

Ez a Profi Gérvágó Szögmérő megszünteti a számolásokat, csökkenti a hibákat és nagyobb pontosságot biztosít a gérvágáshoz!

Könnyen használható, mert a fűrészt egyszerűen csak abba a szögbe kell állítani, ami a szögmérőn van. Fentről lefelé, vagy visszafelé olvasva is, az érték mindig helyes. A gérvágó nyílja és belső skálája mindig a pontos gérvágás beállítást mutatja, hogy bármikor pontos vágást tudj ejteni. Az egyvágású nyíl és belső skála a pontos gérvágást mutatja, hogy egyetlen darabot szögbe illessz.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Egyszerűen használható mivel a fűrészt a szögmérő által megadott szögbe kell helyezned. Ezen könnyen használható eszközön két, lézerrel gravírozott skála van. A gérvágó nyílja és belső skálája mindig a pontos gérvágás beállítást mutatja, hogy bármikor pontos vágást tudj ejteni.

PRECÍZ

Könnyed és precíz működés. Kiküszöböli a telefonnal kiszámított szögek általi gérvágási hibákat.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Ez a szögmérő ideális asztalosmunkákhoz, vízvezeték-szerelők számára és bármilyen olyan építőipari munkás számára, akik szögeket mérnek. Felbecsülhetetlen szerszám otthoni használatra és csináld magad projektek során is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.