-50%
Akció!

PRO KERÉKPEREM VÉDŐ

Védd meg időben a kerekeid peremét, hogy ne pazarolj pénzt az autó javítására!

Ez a Pro Kerékperem védő egy ultra könnyű kerék védő, mely védelmet nyújt a járdaszegélyek ellen. Fél merev műanyagból készült, védőfal vastagságú, felsőbbrendű védelmet nyújt és kitűnő teljesítmény nyújt a csökkentett forgási tömegnek köszönhetően.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
rim-protect - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Tépd le a két oldalú matrica egyik oldalán lévő szalagot és helyezd fel a kerékagyra. Ragaszd a matricát míg leszakítod a kétoldalú szalagot végül pedig vágd le a matrica kívül eső részeit.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

8 méteres hosszúságban elérhető, univerzális méret 12″-22″ kerékperemekre.

KÉTOLDALÚ RAGASZTÓSZALAG

Mindegyik termékünk kétoldalú ragasztószalagot használ. Az elérhető legjobb szalagokat használjuk a 3M és Tesa márkáktól.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.