-50%
Akció!

PERFORÁLATLAN TÖRÖLKÖZŐ TARTÓ

 

A törölközők tárolásának új stílusa!

Tárold a törölközőid anélkül, hogy fúrnál vagy lyukakkal telítenéd a falaid, ez a Perforálatlan törölköző tartó segítségedre lesz! Kreatív tároló fogas, mely kompakt és öntapadó.  Egyszerűen csak helyezd fel bármilyen sima felületre, gyűrd bele a törölköződ és kész is. Ez a törölköző tartó kiváló minőségű anyagból készült, tartós és vízálló. Öntapadóságának köszönhetően anélkül odaragad, hogy bármilyen ragasztó nyomot hagyna. A belső szilikon gyűrű anélkül tartja meg a törölköződ, hogy elszakítaná ezt. Tökéletes otthoni kiegészítő!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Modern stílusú fogas, mely könnyen tapad bármilyen sima felületre és bármilyen törölköző akaszthatsz rá. Csak távolítsd el a hátán lévő tapadó szalagot és tapaszd rá bármilyen sima felületre. Gyűrd bele a törölköző bármelyik sarkát.

NEM KÁROSÍTÓ

Prémium minőségű, vízálló és tartós műanyagból készült. A belső szilikon gyűrű anélkül tartja meg a törölköződ, hogy elszakítaná ezt. Úgy tapad a felületre, hogy nem hagy maga után semminemű ragasztó maradványt.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Kompakt és könnyűsúlyú törölköző fogas, mely modern kinézetet ad a lakásodnak. Tökéletes a konyhádba, fürdőszobádba, hálószobába, tükrök mellé, falra és így tovább.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.