-50%
Akció!

PEEPS SZEMÜVEG TISZTÍTÓ

 

Bármilyen lencsét megtisztít, egyetlen mozdulattal!

A Peeps szemüveg tisztító száraz, egyedi, láthatatlan szén tisztító vegyületet használ (mely minden használatot követően újratöltődik), hogy biztonságosan és könnyen megtisztítsa a szemüveged az olajon ujjlenyomatoktól a porig és arc zsírig. A tisztítót szemüvegeken, napszemüvegeken és olvasószemüvegeken is lehet alkalmazni; biztonságos és tesztelt, hogy biztos legyen a használata a polarizált, színezett és réteges lencséken.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

JOBB LÁTÁS

A szemüveg tisztító készlet bármilyen lenyomattól mentesen hagyja a szemüveged, legyen szó ujjlenyomatról, csíkokról vagy elkenődésekről!

EGYEDI TECHNOLÓGIA

Ez a szemüveg tisztító készlet egy hatékony és tartós úttörő szén mikroszálas technológia, mely minden szemüveget megtisztít.

RENDKÍVÜL HATÉKONY

Egy nagyon hatékony száraz tisztító technológia, anyag-mentes, mely az űrben is használatos a NASA által, a szemüvegek tisztítására.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.