-50%
Akció!

PÁRÁTLANÍTÓ ÉS ESŐÁLLÓ ABLAKVÉDŐ SZER

 

Láss ki tisztán az ablakon és legyenek tiszta tükreid az esős, ködös napokon is!

Ez a szuper, víztaszító formulával rendelkező párátlanító és esőálló ablakvédő szer tiszta látást biztosít vezetés közben az esős, ködös napokon, mely nagyobb biztonság érzetet ad. Biztonságos és környezetbarát. Nem mérgező és nem tartalmaz irritáló anyagokat.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
anti-fog - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AZONNAL PÁRÁTLANÍT

Ezzel a párátlanító és esőálló ablakvédő szerrel csak annyit kell tenned, hogy ráfújod a lencsékre és már kész is. Többé sosem kell már küszködnöd az elmosódott látással!

HATÉKONY ÉS HOSSZAN TARTÓ

Ez a szuper víztaszító, esőálló szer tiszta látást biztosít miközben esős napokon vezetsz, biztonságot ad, foltmentes és hosszan tartó (Akár 30 napig is tarthat).

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Ideális autó szélvédőkre és oldalsó tükrökre, ablaküvegre, ajtó üvegre, fürdőszobai és konyhai tükrökre és egyéb másra is.

GYORS ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Mi nem olyanok vagyunk, mint azok a srácok, akik elvárják tőled, hogy 25 percet várj mielőtt letörlöd. Semmiképpen. Mi azonnali eredményeket kínálunk. Fújd be egyszer, dörzsöld meg és öblítsd le – és a felület védve van és ködmentes marad.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.