-50%
Akció!

PAPÍRVÁGÓ TOLL

 

Élvezd a biztonságos és pontos vágást!

A legtöbb vágóeszköz esetében a balesetek kockázata igen magas. Ezzel a Papírvágó Tollal biztonságosan és pontosan vághatsz! A biztonság és a precizitás kombinálásával határozottan a gyűjteményed ékszere lesz. Barátságos formatervezésének köszönhetően a penge minimálisan látszik, hogy megakadályozza a véletlenszerű vágásokat. Ez a tollszerű vágó sokkal nagyobb kontrollt jelent, mint a hagyományos toll kések, úgy vágja a papírt akárcsak rajzvonalakat húznál.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
pen-cutter - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

A VALAHA LÁTOTT LEGBIZTONSÁGOSABB VÁGÓ

A kerámia pengének csakis a hegye látható, hogy megakadályozza a véletlenszerű vágásokat..

PRECÍZ VÁGÁS

Ez egy apró penge, mely arra lett tervezve, hogy megjelenést, hordozhatóságot és kényelmet szolgáltasson. Sokkal könnyebb kezelni mint egy hagyományos, toll kést.

HOSSZAN TARTÓ PENGE

A kerámia penge sokkal tartósabb és strapabíróbb, mint a hagyományos fém penge, így akár ötször tovább is tarthat. A penge nem rozsdásodik be még akkor sem ha nedvességet ér, a toll pedig antibakteriális és antistatikus.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Alkalmas újságcikkek és magazin cikkek kivágására, kuponok kivágására, nehezen nyitható műanyag csomagolások kivágására vagy papírból való apró részletek kivágására.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.