-50%
Akció!

ÖVCSAT NÉLKÜLI SZABÁLYOZHATÓ SZÍJ

 

Csak kapcsold be hirtelen és feledkezz meg róla, hogy szíjat viselsz.

Vége a szíjjal való bajlódásnak. Nincs több babrálás amikor ki  és be kell gombolnod a nadrágjaid. Könnyű és gondmentes fürdőszobai tevékenységek. Csak kapcsold be hirtelen és feledkezz meg róla, hogy szíjat viselsz, egész nap.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HIHETETLENÜL KÉNYELMES

Ez a gumírozott öv veled együtt lélegzik. Nincs övcsat, ami bevágna a hasadba. Nem szükséges a testreszabása, amikor leülsz vagy egy nagyobb lakoma után. Mindig a helyén tartja a nadrágjaid.

VÉKONY, MINIMALISTA KINÉZET

Megszünteti a terjedelmes övcsat dudort és a kínos oldalrészeket. Szinte észrevehetetlen. Egyszerűen szép.

NAGYSZERŰ MINDENKI SZÁMÁRA

Férfiak és nők részére, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL. Iskolába, munkába, bármilyen munkahelyre és tevékenységhez. Mindenki számára, aki szeretne megszabadulni az övcsat problémáktól. Speciális igényű és idős személyek számára.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.