-50%
Akció!

ÖSSZECSUKHATÓ TELEFON NAPELLENZŐ

 

Minden tisztább és fényesebb lesz ezzel az összecsukható telefon napellenzővel!

Ezzel az összecsukható telefon napellenzővel teljes mértékben élvezheted a telefonod kültéri használatát! Összecsukható és pehelykönnyű, hatékonyan csökkenti az erős fény hatását a képernyőre, csökkentsd a telefonod vagy tableted energiafogyasztását. A gumi eléggé rugalmas, ami megvédi a telefonod a karcolásoktól. Ha a telefonod a földre esik, ez megvédi az elülső, a hátsó és az oldalsó ütésektől. Nincs több aggodalom az erős fénytől, ami tükröződik a képernyőn és emiatt nem látsz tisztán.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Újszerű formatervezés, strapabíró és kopásálló. Vízálló, könnyű és összecsukható, ami által könnyen hordozható, használható és eltávolítható. Csak csúsztasd bele a telefonod vagy a tableted a gumírozott részbe, hogy tökéletesen illeszkedjen és biztonságosan helyezkedjen el.

ÜTÉSÁLLÓ

A gumi eléggé rugalmas, ami védi a telefonod a legtöbb karctól. Ha a telefonod a földre esik, megvédi az elülső, hátsó és oldalsó ütésektől.

SZÉLESKÖRŰ KOMPATIBILITÁS

Kompatibilis minden okostelefonnal és tablettel. Nagyon alkalmas utazásakor és kültéri tevékenységek végzésekor.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.