-50%
Akció!

ORR HAJVÁGÓ

 

Az orrvágó kompakt és kicsi, lehetővé téve azt, hogy bárhová és bármikor eljuttathassa akkumulátorok használata nélkül!

Csak nyomja meg ennek az innovatív eszköznek a fogantyúját az ultraéles belső lapátok forgatásához. Fordulás közben csúnya szőrszálakat vágnak le anélkül, hogy meghúznák azokat. Az éles, rozsdamentes acél vágókések soha nem érintkeznek a bőrrel. Nincs több könny vagy görcs a csípések miatt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
nose-trim - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS

A pengék bizonyos távolságra vannak a bőrtől. Precíziós forgóvágókból készül, így nem húzza meg a szőrt, és használata fájdalommentesen.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Nem igényel elemeket. Egyszerűen nyomja meg finoman az orrvágót az orrszőrzet levágásához. Biztonságos, fájdalommentes, zajmentes, több energiát takarít meg és védi környezetünket. Megtisztíthatja a mellékelt kis kefével, vagy közvetlenül víz alatt mossa le.

HORDOZHATÓ

Kompakt és könnyű, könnyen szállítható és tárolható, bármikor és bárhol használható. Mechanikus tervezés, kézi működtetés, biztos, apontos eredmények elérése érdekében szabályozhatja erejét és irányát. Kiváló minőségű szálcsiszolt rozsdamentes acélból. Nagyon tartós. Könnyedén távolítja el az orrszőrzetet.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.