-50%
Akció!

ÓRA JAVÍTÓ

 

Tökéletes, profi szerszám órajavításhoz!

A leghatékonyabb megoldás az óratok kibontására. Az eszköz könnyen használható – csak fordítsd el a kis kereket, hogy beállítsd a rést, mely illeszkedik az órád tokjának a vájataihoz. A kompakt mérete nagyon kényelmessé teszi a használatát.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Minden típusú órához illeszkedik

Állítható, temperált lábak a vízálló órák használatához. Pehelysúlyú és hordozható. Könnyen magadnál tarthatod.

Használata

Fordítsd el a kis kereket, hogy beállítsd azt a távolságot, amelyik illeszkedik az órád átmérőjéhez. Cseréld ki az órád elemét vagy javítsd meg te magad, bármikor.


Erős fogás

A MAXIMÁLISRA szoríthatod, hogy megbizonyosodj a vízállóságáról.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.