-50%
Akció!

OLDALSZERELÉK TELEFONTARTÓ

 

Maximalizáld a termelékenységed, mint eddig még sosem!

Dolgozz akár egy profi és növeld a sok feladatúságod ezzel az oldalszerelék telefontartóval! Erős mágneses oldalszerelék, mely szilárdan megtartja a készüléked a monitor képernyőjén, hogy jobb vizuális élményben legyen részed. Ez az eszköz strapabíró, pehelykönnyű, összecsukható és minden okostelefon modellhez és márkához illik. Erősen hozzászerelhető a monitor széléhez anélkül, hogy meggátolná a láthatóságot így hatékonyan növelheted a munkateljesítményed, anélkül, hogy érintened kellene a telefonod.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MÁGNESES TELEFONTARTÓ

Mágneses oldal klipsszel rendelkezik, mely szorosan megtartja a telefont a számítógép képernyőjén, így élvezheted a dupla képernyőt.

TÖBBSZÖRÖS KÉPERNYŐ MEGJELENÍTÉS

Csatold az eszközeid a laptopodhoz, a többszörös képernyő megjelenítéshez, bővítsd ki a képernyőd, hogy növeld a termelékenységet és a több feladatúságot.

TARTÓS

A hengeres mágneses formatervezés hozzátapasztja a telefonod a képernyőhöz. Védő szivacs fedi a mágneses felületet, hogy óvja a készüléket. Állítható képernyő a kényelmes szög beállításához, hogy optimális vizuális élményben legyen részed.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.