-50%
Akció!

OLDALSÓ TÜKÖR BEVONAT

 

Kerüld el a baleseteket miközben rossz időben vezetsz, ezzel a Varázslatos Külső Tükör bevonóval!

Ez egy univerzális formatervezésű külső tükör védő bevonó, autókra, SUV-okra, Teherautókra, félpótkocsikra, stb. mely minden standard méretű külső tükörre megfelelő. Vezess biztonságosan és szerezz tiszta rálátást ezzel a nano hidrofil technológiával.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Nagyon könnyen felragasztható, csak tépd le az átlátszó réteget, mely 1-es számmal van jelölve, szórj némi vizet a bevonó felületére és ragaszd a tükörre. Töröld le a vizet, nyomd ki a buborékokat és ragaszd fel a kék, védő bevonót, mely 2-es számmal van jelölve.

VÉD

Legyen jobb rálátásod miközben rossz időben vezetsz. Védd meg a külső tükrödet a nem kívánt karcolásoktól, zsírfoltoktól, portól és piszoktól.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.