-48%
Akció!

Okos óra Bluetooth Fülhallgatóval

Kövesd nyomon az edzéseid s ugyanakkor élvezd a fülhallgató élményét is a Trackbuds™ segítségével, a 2 az 1-ben Okos Óra Bluetooth 5.0 Fülhallgatóval.

A legújabb a hordható technológiában, lehetővé teszi az életjelek elemzését miközben a fülhallgatók biztonságban vannak az érintőképernyő által. Tartsd őket érintetlenül míg a mágneses töltő egyidejűleg tölti fel őket.   

A Trackbuds™ olyan információkat rögzít, mint a pulzusszám, lépések száma, stb és ezeket megjeleníti az okostelefonon. Legyen szó iOS vagy Android készülékről , könnyen ellenőrizheted statisztikáid a könnyen használható alkalmazással. Ugyanakkor lehetővé teszi, hogy naprakész legyél a bejövő hívásokkal és szöveges üzenetekkel is. Csak helyezd be a fülhallgatót és válaszolj a bejövő hívásokra azonnal. 

Ár: 24.990Ft Akciós ár 12.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
URA - 2nd - 30% OFF 2 - 10 9.090Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 12.990Ft/db
-0%
2x 9.090Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

A sokszoros sport mód, amelyek közül választhatsz, a Trackbuds™ segíthet, hogy mindennapi fitnesz órarendet vezess és fokozatosan elérd a céljaid. 

 

        Fontos funkciók:

 • Szöveges üzenet és hívás értesítések
 • Pulzusszám követése
 • Vérnyomás követése
 • Lépésszámláló
 • Távolságmérő
 • Kalória számláló
 • Kamera
 • Személyre szabható óra megjelenítés 
 • Karc ellenálló
 • Ütés álló
 • Vízálló 

 FUNKCIÓK

Fülhallgató, mely mindig kéznél van: amellett, hogy az életjeleid begyűjti, a Trackbuds™  két fülhallgatóval is rendelkezik, melyek feldobják a kedved és szószerint szórakoztatnak bármikor és bárhol.

Ergonómikus Dizájn és Beépített GPS:  A Trackbuds™ briliánsan lett megtervezve, beépített GPS-el. Bárhol is lennél, garantálhatod a biztonságod azzal, hogy riasztást küldesz a helyi hatóságoknak, ha erre lenne szükséged.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.