-50%
Akció!

NYOMTALAN, MOSHATÓ NANO MÁGNESES RAGASZTÓSZALAG

 

Ezentúl soha ne fúrj lyukakat a falaidba!

Ez NEM az átlagos, kétoldalú ragasztószalag. Ez valószínűleg az EGYEDÜLI ragasztószalag, melyre valaha szükséged lehet, mely a kiváló tapadóképességének és a nagyszerű vízállóságának köszönhető. Rengeteg időt spórolsz meg vele. Ez a Nano Mágneses Ragasztószalag nanotechnológiát használ, melynek számos mindennapi használata van. Sokkal megbízhatóbb, mint a hagyományos ragasztószalag vagy bármilyen más ragasztó anyag, amelyet általában a dolgok falra vagy padlóra ragasztásához használunk. Ezenfelül a Nano Mágneses Ragasztószalag mosható így számos alkalommal újrahasználható.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
strong-tape - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NYOMTALAN ÉS ELTÁVOLÍTHATÓ

Szuper könnyen eltávolítható a falról anélkül, hogy nyomot vagy sérülést okozna a fal felületén, ezek a ragasztó csíkok nem hagynak nyomot a falon vagy egyéb felületeken. Nem mérgező, környezetbarát kétoldalú ragasztó mely határozottan kíméli a falaid és kiváló konyhai segítő.

MOSHATÓ & ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ

Nem kell eldobnod amikor bepiszkolódik. Percek alatt kimosható, megszárítható és ismét újrahasználható. Kb. 600 alkalommal használhatod újra.

TÖBBFUNKCIÓS

Akár 1 KG súlyú tárgyakat is megtart (2.2 LBS) sima felületen, ez a NANO kétoldalú ragasztószalag széles körben használható az otthonodban, irodádban, autóban, gardróbban, fürdőszobában és így tovább. Használhatod számos dolog ragasztására vagy javítására, mint autós telefontartó, poszterek, képkeretek, ceruzatartók, fal matricák, horgok, kisebb tárgyak, telefontokok, tapaszok, dekorációk és egyéb tárgyakra.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.