-45%
Akció!

Növényi frissítő, lehúzható maszk

Kisimítjaa ráncokat & finom vonalakat
Serkenti a bőr sejtjeit
Öregedésgátló & Fiatalító
Feketepont eltávolító & Pórus minimalizáló
Fényesítő a ragyogás felfedésére

Ár: 14.650Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

eltávolítja a fekete pontokat és minimalizálja a pórusokat

mélyen hidratál, azonnal csökkenti a duzzadtságot, petyhüdtséget, mimika ráncokat és a korosodás egyéb, látható jeleit melyek hozzájárulhatnak az arc vonalainak meghatározásához.

Minden bőrtípusra & testrészre

Dermatológiailag tesztelt; mellékhatásoktól mentes, biztonságos minden bőrtípusra.

Fő összetevői: Panax Ginseng, kávébabból származó koffein, kollagén, glycerin, nátrium-hialuronát, pentylene glycol, méz

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.