-50%
Akció!

NEM KIÖMLŐ 360 FOKON FORGÓ ETETŐEDÉNY

 

Nagyszerű babák és gyerekek számára, hogy evés közben szórakozzanak úgy, hogy nem okoznak felfordulást. A belső tál 360 fokban képes forogni. A belső forgó erejű tervezésnek köszönhetően az étel nem fog kiömleni.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
baby-bowl - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NEM KIÖMLŐ ETETŐEDÉNY

Ez a csodálatos nem kiömlő baba etetőedény megtartja a gyerek ételét, nem számít, hogy milyen irányba fordítja el, borítja fel vagy dobja el az etetőedényt.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Nagyszerű csemegéknek vagy nem élelmiszer jellegű termékeknek. Ez az edény nagyszerű a mindennapi használathoz, vezetéshez, játék közben, kültéri szórakozáshoz és sok minden máshoz. Nem csak a szülőknek nagyszerű, de szórakozást jelent a gyerekek számára is, hogy megegyék azokat a fránya zöldségeket.

100% GYEREK BIZTOS

BPA mentes műanyagból készült és arra lett tervezve, hogy gyerekek használják, ez a 360 fokon forgó etetőedény gyerek biztos, kiömlés biztos és mosogatógép barát.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.