-39%
Akció!

Napelemes autó hűtő ventillátor

Mi történik ha a parkolóban hagyod néhány órára az autód és elmész vásárolni? Az ülések nagyon felmelegedhetnek! Meg kell várnod míg minden lehűl mielőtt útnak indulnál…Ez a napelemes autó hűtő ventillátor könnyen megbirkózik a zárt ablakokkal is és hűvösen tartja az autódat, míg te távol vagy. Aggodalomtól mentesen dolgozhatsz vagy vásárolhatsz tudván, hogy az autód és a benne lévő dolgaid hűvösben vannak.

Ár: 19.650Ft Akciós ár 11.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 11.990Ft/db
-0%
2x 8.390Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NAPELEMES Monokristályos szilikon napelem panellel, nem igényel akkumulátorokat.

AUTÓ HŰTŐ RENDSZER Ez az autó hűtő ventillátor a napelem panelből származó napfényt használja a ventilátor működtetésére.

MULTIFUNKCIÓS: Hűtés, ventiláció a belső levegő tisztán tartására, méregtelenítő, meghosszabbítja az autó belső elektromos alkatrészeinek az élettartamát, energiatakarékos.

UNIVERZÁLIS MÉRET: A mini mérete illeszkedik minden autó ablakhoz.

LEÍRÁS:
Méret: 148 x 58 x 110mm
Anyaga: ABS Szín: Fekete

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.