-50%
Akció!

NANO KERÁMIA BEVONÓ FÉNYEZŐ GYANTA SPRAY AUTÓK SZÁMÁRA

 

Védd az autódat a foltoktól és karcoktól ezzel a kerámia bevonóval!

A kerámia festékbevonat nem csak sziklaszilárd festék védelmet, de víztaszító/vízlepergető tulajdonságokat is ad. Ez az átlátszó védő réteg ellenáll az UV sugaraknak, lepergeti az útszennyeződést és megelőzi a karcokat, kémiai károsodásokat, extrém hő okozta károkat és örvénynyomokat, melyek tönkreteszik az autód festését.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HOSSZAN TARTÓ VÉDŐ RÉTEG

Kiváló minőségű réteg, mely megvédi az autód biztonságát a karcoktól, madár ürüléktől, kavics pattanásoktól, vasportól és UV sugarak általi kifakulástól.

NANO RÉTEG TECHNOLÓGIA

Könnyen oldódó és nem ragacsos védőréteg technológia, mely jelentősen csökkenti az időjárás okozta károk előfordulását, a piszok & törmelék károkat, hosszú ideig tisztán megőrizvén az autódat.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerű, kétlépéses használat; egyszerűen permetezd be & töröld át a csillogó felületeket, melyek úgy fognak csillogni, akár az üveg.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.