-50%
Akció!

NANO GRAVITÁCIÓ ELLENES TELEFONTOK

 

Többé sosem ejted le a telefonod!

A leejtés a törött telefonok leggyakoribb oka. Emiatt sosem kell többé aggódnod ezzel a nano gravitáció ellenes telefontokkal! Fejlett nanotechnológiát használ, mely biztonságosan tapad bármilyen sima felülethez. Alkalmas különböző Apple és Android telefonokhoz, üveghez, csempéhez, fémhez és egyéb sima felületekhez tapad. Erős tapadóerővel rendelkezik, mely sosem kopik el, nem hagy nyomoy és tisztítható a portól és szennytől. Strapabíró, tartós anyagból készült, hosszantartó teljesítményt biztosít a telefonod védelme érdekében.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÉNYELMESEN ÉRINTÉSMETES

Ez az ügyes technológia felszabadítja a kezeid, hogy egyéb feladatokat is el tudj látni miközben a telefonod zenét vagy videót játssz le a háttérben.

TELJESKÖRŰ VÉDELEM

Burkolata strapabíró TPU és PC anyagból készült, mely erősített széleivel optimális tartósságot és védelmet biztosít. Csúszásgátló sarkainak köszönhetően megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Könnyen tapad az üvegre, ablakra, táblára, csempére, fémre és egyéb sima felületekre. Alkalmas Apple és Android telefonokhoz. A szoros illeszkedés sima és könnyed érzést biztosít, a precíz formatervezés lehetővé teszi, hogy akadály nélkül használd a telefonod.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.