-50%
Akció!

MULTIFUNKCIÓS KIKÖTŐ HOROG

 

Többé már nem kell rúddal behúzd a hajódat, vagy kockáztatnod a csónakról való leugrással a kikötést!

A TEEPOR egyedi formatervezése segít a kikötésben, bárhol, a csónak kötelét nagy távolságról is megkötheted és a helyére húzhatod. Kösd ki könnyen a csónakod!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MULTIFUNKCIÓS HASZNÁLAT

Ezzel könnyen megragadhatod a kötelet és a csónakot a kikötőbe húzhatod egyetlen mozdulattal; apropó, a ház elejére vagy a hátsó udvarra való karácsonyi fények felfüggesztése is sokkal könnyebbé válik általa.

KÖNNYŰSÚLYÚ

Maga a rúd 150 cm (40-től 150 cm-ig), de ugyanakkor csak 200 grammot nyom! A csúszásmentes, puha gumi fogantyújának köszönhetően nedves környezetben is erősen megragadhatod. A 40-től 150 cm-es rúd rozsdamentes acélból készült a tartósság érdekében.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ & TÁROLHATÓ

Kinyújtható, könnyen zárul és nyílik, a 2/3-a teleszkópos formatervezésű a könnyű szállítás és tárolás érdekében, a csónak fedélzetén is elfér egy apró tárolóban.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.