-50%
Akció!

MULTIFUNKCIONÁLIS VÍZÁLLÓ JAVÍTÓPASZTA

 

Egy innovatív paszta, mely hatékonyan szigetel és megjavítja a törött felületeket!

Vízalapú szigetelő, mely festhető és számos felület szigetelésére használható. Szilárd, de rugalmas védőréteget biztosít a javított felület számára. Cseppmentes és nedves felületeken is használható, erős tapadó képességének köszönhetően.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
repair-paste - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RAGASZTÓ HATÁS

Ez az azonnal javító vízálló paszta erős ragasztó hatással bír és könnyen és gyorsan tapad a legtöbb felülethez, különösen hasznos ott, ahol javításra van szükség.

HOSSZANTARTÓ

Pillanatok alatt biztosítja a szükséges védelmet. Hosszantartó és állandó.


SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT

Ez az azonnal javító vízálló paszta alkalmas a rések és repedések szigetelésére, bármilyen építőanyag esetén használható. Festett és nem festett felületeken is használható. Tiszta és idővel sem sárgul meg. Nem mérgező. Szagtalan. Biztonságos és környezetbarát.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.