-50%
Akció!

MULTIFUNKCIONÁLIS KÖZÉPJELÖLŐ ESZKÖZ

 

Amikor tökéletesen kell bemérned valami közepét, ez az eszköz segítségedre lesz!

Ez a középjelölő eszköz pontosan középre igazított vonalat rajzol a fára. Bemetszéseket is használhatsz, hogy megjelöld a vonalakat 1/16”-1/2”-ig a széltől 1/16”-ig a belsejéig. Nagyszerű a csaplyukak és összeillesztések megjelölésére vay a referencia vonalak és fúrások megjelölésére.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
marking-device - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRAKTIKUS ESZKÖZ

Megfelelő eszköz a famunkákra, hogy megjelöld pontosan a tábla közepét miközben ki kell szabnod, össze kell szerelned, stb.

BEÉPÍTETT MÁGNES

A mágneses gomb biztossá teszi, hogy a jelölő eszközt ténylegesen hozzá lehessen csatolni fém felülethez, mely lehetővé teszi a kényelmes tárolását fém felületeken.

KÖZÉPLYUK

A középlyuk arra lett tervezve, hogy tökéletesen közép tájt tartsa meg a tollad miközben te megjelölöd a vonalat.

HOGYAN HASZNÁLD:

Egyszerűen csak helyezd bele a tollad a középlyukba, forgasd el a az eszközt az anyagon, majd karcold meg a vonalat. Alternatívaként, használhatsz tollat a bemetszéseknél, hogy megjelöld a vonalakat 1/16”-1/2”-ig a széltől 1/16”-ig a belsejéig.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.