-50%
Akció!

MŰKÖRÖM TRANSZFÓLIÁK

 

Ezzel a műköröm transzfóliával csodálatos körmöket varázsolhatsz magadnak!

Amint elkap a műköröm transzfóliák használatának heve, azonnal bele fogsz szeretni – ezek tökéletesek műköröm építő kurzusok vagy zsúfoltszalonok számára is! Alkoss egyedi műköröm mintákat ezzel a műköröm transzfóliával.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Könnyen felvihető és eltávolítható. Csak vidd fel a tapadó fóliát a körömre, húzd le a fólia hátsó rétegét és húzd le. Adj a formához kristályokat vagy csillámport a lenyűgöző eredményért.

FELFORDULÁS MENTES

Hozz létre egyedi és újító formákat, nincs száradási idő, nincs felfordulás és gond mentes.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Tökéletes műkörmök készítésére úgy a lábfejen, mint a kézfejen.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.