-50%
Akció!

MOSÓGÉP TARTÓ

 

Arra lett tervezve, hogy illeszkedjen minden elől- és felültöltős mosógéphez, hogy teljesen kiegyensúlyozottan álljon a mosógép, könnyen összeszerelhető és kopásálló. Erős tapadást biztosít, hogy megelőzze a csúszást és, hogy csökkentse a mosógép kimozdulásának fokát. Arra lett tervezve, hogy illeszkedjen bármilyen elől- vagy felültöltős mosógépez, szárítóhoz, 2 az 1-ben gépekhez vagy egyéb háztartási gépekhez. Kompatibilis mosó vagy szárítógépekkel vagy egyéb háztartási eszközökkel, melyeket egymás mellé, egymásra rakva vagy önállóan szeretnél elhelyezni, talapzattal vagy anélkül.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
pralni-stroj - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ZAJ & MOZGÁS CSÖKKENTÉS

Ez az innovatív tartó megakadályozza az erős vibrációt miközben védi a padlót és csökkenti a zajt. A rezgés csillapító formatervezés csökkenti a nyüszítő elmozdulásokat, melyekkel egy instabil mosó vagy szárítógép rendelkezik.

CSÚSZÁSMENTES FUNKCIÓ

A tartó lábain található párnáknak köszönhetően teljesen megszűnik a mosó vagy szárítógép mozgása a padlón és nagyszerűen csökkenti a rezgések továbbítását a mosó vagy szárítógéptől a padlóig, ami segít megvédeni a járólapot a karcolásoktól és kopástól, a gépet pedig bármilyen károktól.

KÖNNYŰ BESZERELÉS

A beszerelési hihetetlenül egyszerű. Nem szükséges semmilyen más eszköz vagy ragasztó! Egyszerűen csak emeld meg a háztartási gépet és helyezz a lábai alá egy-egy ilyen tartót, hogy hatékonyan csökkentsd a rezgéselnyelést és a zajcsökkentést.

TÖKÉLETESEN KIEGYENSÚLYOZVA

Segít megőrizni a mosógép tökéletes egyensúlyát, hogy csökkentse a rezgések és zajok mértékét. Egyensúlyként működik, mely fenntartja a stabil pozíciót, megakadályozván a további károsodásokat.

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Ugyanakkor kb. 5 centiméterrel emeli meg a háztartási eszközöket, ami lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben takaríts alattuk. Alkalmas széles körű használatra legyen szó padlóösszefolyóról, egyenetlen lépcsőkről, hűtőről, fürdőszobáról vagy akár irodai használatról.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.