-52%
Akció!

MOSKIPATCH – TERMÉSZETES SZÚNYOGRIASZTÓ

Természetes gyógynövényekből készült, melyeket a SZŰNYOGOK UTÁLNAK, a MoskiPatch 100%-ban mentes a kémiai összetevőktől! Egyszerűen csak ragassza fel a gyerekei tárgyaira és azok a gonosz szúnyogok el is mennek!

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
MSQP - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

A Természetes Szúnyogriasztó egy olcsó és könnyű megoldás, mely csökkentheti a szúnyogcsípések mértékét. a MoskiPatch kényelmes és hosszantartó. Ráragaszthatja a gyerekei ruháira, babakocsijára, kalapjaira, stb. – bármire ráragasztható, BÁRHOVÁ és bármikor! Természetes gyógynövényekből készült, melyeket a SZÚNYOGOK UTÁLNAK

MODERN TAPASZ KÉSZLET – A MoskiPatch természetes tapasz 120 darabos szettben érkezik. A visszazárható tasak 20 darabot lapot tartalmaz, mindegyiken 6 tapasszal.

AKÁR 24 ÓRÁS VÉDELEM – hatékonyan távol tartja a szúnyogot magától és a gyerekétől.

KÖRNYEZETBARÁT – A MoskiPatch nem tartalmaz SEMMIFÉLE vegyszert. Ez azt jelenti, hogy egyik szülőnek sem kell aggódnia azok miatt a csúnya vegyszerek miatt. Egyszerűen csak ragassza a ruhákra vagy tárgyakra és továbbá ne aggódjon a szúnyogcsípések miatt!

KÉNYELMES – Ezt a szúnyogtapaszt ruhákra, székekre, babakocsira, asztalra, vagy ágyoldalra is rá lehet ragasztani. Ezek a tapaszok tökéletesek utazáshoz, kertészkedéshez, kerti partihoz, túrákhoz, horgászáshoz vagy egyéb kültéri tevékenységekhez.

Összetevők: Természetes citronella, citrom és levendula illóolaj + nem szőtt textíliák

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.