-50%
Akció!

MODERN, MAGASSÁGNÖVELŐ TALPBETÉT

 

Légy magasabb ezzel a talpbetéttel!

Adj 3-7 cm-et a magasságodhoz ezzel a modern, magasságnövelő talpbetéttel. Ez egy olyan talpbetét, melynek fő célja, hogy azonnal megnövelje a magasságodat. Hogyan légy magasabb? Ez a talpbetét 3 különböző réteggel rendelkezik, melyekkel könnyedén állíthatsz a talpbetét vastagságán, felszerelve vagy leszerelve ezeket a rétegeket.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ÁLLÍTHATÓ FORMATERVEZÉS

A magasságnövelő talpbetét állítható 3-tól 7 cm-ig, a cipő típusától függően. Nagyobb cipőkbe is illeszkedik.

LÉLEGZŐ FORMATERVEZÉS

Élvezd az extra kényelmet a speciális formatervezésnek köszönhetően, mely lehetővé teszi a rétegek és a cipő közötti levegő áramlását, segít az izzadság eltávolításában a cipőből és szárazon és kényelmesen tartja a cipőt és a lábaidat.

NŐK ÉS FÉRFIAK RÉSZÉRE TERVEZVE

Diszkréten helyezkedik el a cipőben így magabiztosan hordhatod, akár nő vagy férfi vagy!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.