-50%
Akció!

Modern Lyukasztó fúró

Anyaga: Kemény ötvözet
Szerszámtartó típusa: háromszögű fogantyú
Hűtés típusa: Külső hűtés
Penge felső sarka: 135°
Kategória: Réstágító fúró
Választható méret: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm
Súly: Kb. 20-69g
Penge átmérője: 6-12mm

Ár: 14.990Ft Akciós ár 7.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
UPDB - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.240Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.490Ft/db
-0%
2x 5.240Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRÉMIUM ANYAG: 6542 HSS karbid, megerősített fejjel mely megakadályozza a törést; a csavaros fúró kemény és tartós ötvözetből készült, mely hosszabb élettartamot garantál.

EGYEDI FORMATERVEZÉS: U típusú nyílás, gyors fúrással, csúszásgátló háromszögű fogantyú, mely segít szorosan és stabilan tartan a működő fúrót.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT: A lándzsás formatervezés, erős volfrám karbiddal könnyen áthatol különböző anyagokon, mint a vasbeton, tégla, üveg, műanyag és fa, stb. és csökkenti a törés esélyét.

A Több-anyagú Csavaros fúró kiváló minőségű ragasztott karbidból, mely meggátolja a fúró törését és javít a tartósságán.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.