-50%
Akció!

MICRO TOUCH ARCSZŐRZET IGAZÍTÓ

 

Használd ezt és legyen tökéletes formájú arcszőrzeted, pillanatok alatt!

A profin formázott arcszőrzetre itt ez a vezeték nélküli arcszőrzet igazító, mely kompakt és beépített fényforrással rendelkezik a könnyebb és precízebb arcszőrzet formáláshoz, bárhol is lennél.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Használd ezt és legyen tökéletesen formázott arcszőrzeted, pillanatok alatt. Megfelel a szemöldök formázásra és a felső ajak szőrszálak eltávolítására is.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Az egyedien tervezett vágófejek megelőzik a fájdalmas szőrszál eltávolítást és a kiszáradt bőrt, kényelmet biztosítván. Azonnal és fájdalommentesen eltávolítja a nem kívánatos szőrszálakat. Úgy működik akár egy penge, ugyanakkor biztonságos a használata.

BEÉPÍTETT FÉNYFORRÁS

Elég erős a makacs szőrszálak esetén is. A szuper fényes beépített fényforrás lehetővé teszi, hogy lásd mit csinálsz, míg a karcsú dizájn lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.