-50%
Akció!

MAKULÁTLAN BŐR VILÁGOSÍTÓ OLAJ

 

Legyen fiatalos, foltmentes bőröd, természetes módon!

A hiperpigmentáció és a kor foltok zéróra csökkentik az önbizalmad? Mindig is olyasvalamire vágytál, ami egyszerre oldja meg az összes bőr elszíneződő problémáidat? Nos, köszöntsd ezt a Makulátlan Bőr Világosító olajat!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KIJAVÍTJA A BŐR ELSZÍNEZŐDÉSEKET

Hatékonyan javítja ki a bőr elszíneződéseit, folt nélküli, makulátlan bőrt hagyván maga után. Felturbózza a bőr regenerálódását, hogy visszakapd a makulátlan szépséged.

MEGÚJÍTJA A HALOTT BŐRSEJTEKET

Megújítja és eltávolítja a halott bőrsejteket, hogy sokkal fiatalabbnak tűnj. Mélyen tisztítja és méregteleníti a bőrt a tiszta, egészséges és vibrálóan csillogó megjelenésért.

HOGYAN HASZNÁLD:

  1. Tisztítsd meg az arc felületét, majd vidd fel a Makulátlan Bőr világosító olajat
  2. Vigyél fel egy jókora mennyiségű olajat az arc felületére, oszlasd el egyenlően és addig masszírozd míg az olaj nem szívódik fel teljesen a bőrben
  3. *Alkalmas úgy az arc bőrön, mint a test bármelyik más részén.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.