-43%
Akció!

Mágneses terápiás szalag

Adj magadnak több önbizalmat, és kezdd el megerőltetés és beavatkozás nélkül formálni azokat a lógó karokat a ToneUp karformáló ujjak segítségével!

Ár: 9.495Ft Akciós ár 5.450Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
MTB - 2nd - 30% OFF 2 - 10 3.810Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 5.450Ft/db
-0%
2x 3.810Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Ha már mindent kipróbált a nyakfájdalmak enyhítésére, de még nemtalálta meg gondjára a megoldást, ez a megfelelő termék az Önszámára!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.