-50%
Akció!

MÁGNESES TELEFONTARTÓ

 

A Supermag egy rendkívül vékony telefontartó, mely csak 3mm vastag.

Erős tartó, stand és mágnes, egy vékony, minimalista formatervezésű keretbe burkolva. Erős, N52-es mágnest tartalmaz, így a célszerűsége egyszerűbb, mint valaha: autóban, edzőteremben vagy hűtőn is megáll…Tapaszd ezekre a felületekre a kihangosító hívások indításához! Kompatibilis az összes mobil/tablet modellel, mivel extra tapadó fém lemezt tartalmaz. Élvezd a 360°-os elforgathatóságot! Próbáld átalakítani több szögű standdá, ideális telefonhasználati élményt kapsz a videóhívások vagy filmek nézése közben.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZUPER VÉKONY TELEFONTARTÓ

Erős tartó, stand és mágnes, egy vékony, minimalista formatervezésű keretbe burkolva. A világ talán legvékonyabb telefontartója – csak 3mm vastag!

ERŐS MÁGNES

A beépített N52-es mágnes ultra erős mágneses erővel bír a biztonságos telefontartáshoz. Ezzel tehát sokkal könnyebbé válik a többfeladatos tevékenységek elvégzése: autóban, edzőteremben vagy hűtőn is megáll…Tapaszd ezekre a felületekre a kihangosító hívások indításához!

ÁLLÍTHATÓ NÉZŐSZÖG

Élvezd a 360°-os elforgathatóságot! Próbáld átalakítani több szögű standdá, ideális telefonhasználati élmény kapsz a videóhívások vagy filmek nézése közben.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.