-50%
Akció!

MÁGNESES SZEMÜVEGTARTÓ TŰ

 

Minden leesik kivéve az, amit egy másik tárgy tart, de a kedvenc szemüvegedből ezentúl nem fog mindig kiesni a lencse akárhányszor leesik. Ez a csodálatos Mágneses szemüvegtartó tű arra lett tervezve, hogy biztonságban és könnyen elérhetően tartsa a szemüveged. Mindenütt jelen van és tökéletes tartó tollak, személyigazolványok és akár palackozott víz számára is.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
magnet - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

EGYSZERŰ ÉS SIMA FORMATERVEZÉS

A Mágneses szemüvegtartó egy mágnesből és egy kampóból áll, mely zökkenőmentesen és erősen tapad.

SOKOLDALÚSÁG

Nem csak a szemüvegedet tudhatod biztonságban ezzel a tartóval, de ugyanúgy működik a vízpalackok, tollak és személyigazolványok esetében is.

HORDOZHATÓ ÉS TARTÓS

A mágneses szemüveg tartó könnyen hordozható, anélkül hogy bármilyen módon zavarna, ugyanakkor számíthatsz arra is, hogy az anyaga hosszantartó lesz.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.