-52%
Akció!

Mágneses reflexzónás talpbetét

A mágneses reflexzónás talpbetét egy különleges terapeutikus cipőbetét, ami kényelmet és megkönnyebbülést eredményez minden egyes lépésnél! A technológiánk speciális kombinációja a mágneses terápiának, reflexológiának és akupresszúrának, ami segít megfékezni a krónikus hátfájdalmat.

Ár: 12.995Ft Akciós ár 6.250Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
MIS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.370Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.250Ft/db
-0%
2x 4.370Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

A mágneses reflexzónás talpbetét egy különleges terapeutikus cipőbetét, ami kényelmet és megkönnyebbülést eredményez minden egyes lépésnél!

A technológiánk speciális kombinációja a mágneses terápiának, reflexológiának és akupresszúrának, ami segít megfékezni a krónikus hátfájdalmat.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.