-50%
Akció!

MÁGNESES KÖTÖZÉS NÉLKÜLI CIPŐFŰZŐ

 

Kösd be cipőfűzőid pillanatok alatt!

A cipőfűzők bekötözése sosem volt ennyire gyors és könnyű. Kerüld el a megbotlást és kösd be cipőfűzőid pillanatok alatt ezzel a Mágneses Kötözés Nélküli Cipőfűzővel! Lehetővé teszi, hogy megszorítsd és kilazítsd a surranóidat, egyetlen mozdulattal! A cipőfűző klipsz tökéletes megoldás gyerekek, idős emberek valamint sérült személyek számára, garantált, hogy biztonságosabbá és könnyebbé teszik az életüket.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BIZTONSÁGI MÁGNES

Az erős tapadó mágnes szorosan megtartja a cipőfűzőt anélkül, hogy kilazulnak. A mágnes sokkal biztonságosabb és biztosabb, nem kell azon aggódnod, hogy kilazulnak a cipőfűzőid. A mágneses zár ívelt formatervezése igazodik a lábfej formájához, sokkal kényelmesebb és rendkívülibb lesz a lábbeli viselése.

PRŐMIUM MINŐSÉGŰ ELASZTIKUS CSÍK

Az elasztikus cipőfűző 115 cm és 2.50 cm széles. Precíz, jó elaszticitás, nem gubancolódik össze, egyszerű és kényelmes.

KÜLÖNBÖZŐ HASZNÁLATI LEHETŐSÉG

Alkalmas futócipők, alkalmi cipők és egyéb cipők befűzésére. Tökéletesen illeszkedik a felnőttek és gyerekek cipőihez. Akár kocogsz, sétálsz, síelsz vagy bármit sportolsz, ez a cipőfűző feldobja a teljesítményed és segít a legtöbbet kihozni a cipőidből!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.